Birka Princess

Nu är vi hemma igen Nettan och jag. Det var ett ordentligt festande som man sent ska glömma. Jag är t.o.m. trött idag fast jag gick och la mej halv tio i går kväll. Satt och somnade vid bordet så då var det bara och natta sej. Jag var ju vaken ganska länge i alla fall jämfört med Nettan som somnade i bilen på väg hem från båten. Ha, ha, helt borta.
Som vanligt får man ju gå på båten jättetidigt, det är inte färdigstädat i hytterna utan alla får gå till barerna som är öppna. Bra uträknat där eller hur, för de får ju in en bra slant på detta. Även vi tog vår första ölSen när hytterna är färdigstädade så stänger de barerna för att sen öppna igen när båten går.

Upp till hytten och packa  upp och hälla upp den första drinken med lite tilltugg.Eftersom ingen av oss var direkt hungrig gick vi till cafét och tog varsin räkmacka med ett glas vitt vin tillVi spelade också på automaterna och vann ganska mycket pengar som vi skulle upp på söndag, men då var vi för sent ute så då hade de stängt redan. Har nu en hög som kan sparas till nästa resa.

Här kommer lite fler bilder

       

   

Kram MrsBettanKommentarer
Postat av: Beate

Ja då har ni ju verkligen haft kul, riktigt kul ni två. Toppen bildserie!!! Men säg inte att ni missade taxfree shoppingen. Det har väl aldrig hänt för. Skärpning till nästa gång MrsBettan;-)PS. Nettans nya frisyr/hårfärg är kanoooon. DS

2010-11-08 @ 20:08:40
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: Nettan

Värsta partypinglorna.

Och herregud vilka tunga väskor vi hade med oss hem.

Ha ha !

Lånade en bild ifrån dig ! ha ha !

2010-11-08 @ 21:20:20
URL: http://hasselby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0