Uppdatering

Nu har jag varit så dålig igen på att uppdatera. Jag får skylla på mina långa naglar. De sitter i vägen. På torsdag ska jag dit igen och då ska de verkligen klippas alltså. Det går ju inte att skriva. Ni skulle bara se hur texten ser ut efter en första blick. Discussion. Det blr mycket rättningar under tiden man skriver. Men vad har då hänt på dessa dagar,.

Jag har varit lite duktig och registrerat ett par bokföringar. Sen skrivit en hel del åt min man som inte älskar datorer precis. Det är väl vad jag har hunnit med. Ett par deklarationer också.

Men jag ska bättra mej nu, lovar.

Kramar MrsBettan

Finland bl a

Jamen hejsan allihop. Hoppas att ni har saknat mina små inlägg. Jag har ju inte varit inne på flera-flera dagar.

Igår var jag så trött att jag faktiskt inte orkade. Det låter de va, men jag har haft kul.

Lite sammanfattning:

Lördag  - Mickis och Leon (barnbarn och barnbarnsbarn) kommer hit och sover över.
Söndag - Mickis och Leon stannar även denna dag och natt hos oss.

Måndag - Britt (en klasskompis) och jag åker med Vikingbåten Mariella till Helsingfors. Hämtar Britt klockan tre och sen iväg till båten. Hr P skjutsar oss. Gulligt va. Hade med lite småostar och ostkex som vi mumsar på i hytten. Ingen av oss blev ju särskilt hungriga så vi tog varsin räkmacka till middag.

Nu börjar kvällen. Nu gäller det att hålla igång så länge vi orkar. Sitter i danssalongen när en äldre karl (såna vill vi ju inte ha precis) slår sej ner hos oss utan att vi vill det. Snuskig typ som antagligen inte har fått något på länge, om ni förstår vad jag menar. Snuskiga ord bara rasar ur hans mun. Hur sjutton blir vi av med den här gubben då, sa jag till Britt. Klockan var rätt så mycket då så discot hade öppnat och dit gick vi och gubben försvann. Tack och lov. Sen var det bara att dansa loss inne på discot. Härligt, ingen bryr sej. Buggade faktiskt också med en liten kille som buggade skitbra. Härligt. Nu börjar det likna något. Vet inte hur länge vi var på discot egentligen, och vad gör det, vi var ju pigga. Träffade ett par andra killar i 30-årsåldern som bara pratade engelska, och konstigt nog med all dricka i kroppen klarade vi av det också. Discot stängde och de följde med till vår hytt där vi satt och snackade (ja, vi snackade och inget annat) till klockan fem på morron. Då fick småpojkarna gå hem. De var väldigt artiga faktiskt. Synd bara att de var så unga, men kul att de tyckte det var roligt att prata med oss gamlingar eller galningar.

Tisdag - Sov till åtta på morron, bara tre timmar. Gjorde mej i ordning och gick upp och köpte kaffe, varsin liten smörgås och croissanter till Britt och mej innan cafeterian stängde.
Lite senare upptäckte vi att vi var lite trötta så vi intog det horisontella läget en stund. Nettan ringde och undrade vad vi gjorde och tyckte vi var tunnpannkakor som låg och vilade. Upp igen och fräshade till oss inför em och kvällen.
Ikväll går vi och lägger oss tidigt sa vi. Träffade ett par från Gävle, man och hustru, och då blev det inte alls som vi tänkt oss. Men kvällen började med att vi gick och käkade, tittade in i danssalongen där de spelade uruselt och hamnade i puben där en kille sjöng och spelade gitarr. Där träffade vi Gävleborna. De ville att vi skulle sitta tillsammans och ha lite kul. Vi förflyttade oss senare till danssalongen och senare till discot så klockan blev faktiskt två innan vi kom i säng.

Onsdag - Som vanligt går jag upp och köper fika till oss och sen är det bara att packa väskan. Fy sjutton vad den blev tung. Men Nettan hämtar oss (betalning 1 limpa cig) och det är ju toppen. Tack Nettan att du var så gullig. Hr P var inte hemma utan ute och fiskade så jag passade på att vila mej ett tag. Hade legat en halv timme då telefon ringde och en kompis var på tråden. Det var den vilan det. Skit samma. Man lever bara en gång. Och jag har haft jättetrevligt med Britt.

Torsdag - Handlingsdag som vanligt. Skulle egentligen inte ha så mycket, men det blev mycket beroende på att vi var inne i så många affärer idag. Först ÖB i Bromma, sen Lidl i Åkermyntan och sen ICA . Och i alla affärer blev det något. Nettan skulle handla till hundklubbens Abba-fest på lördag och ville ha billiga saker, därav springet i olika affärer.

Här kommer lite bilder från båten:


Britt laddar inför kvällen.

Nu har vi hunnit till en härlig irich coffee. Killen brevid spisar Abba-musiken just nu.

Britt i danstagen inne på discot.

Njuter av ölen, eller ?

En av måndagskvällens gäst i vår hytt.

De nyfunna vännerna från Gävle. Hon fyllde f.ö. 40 år denna dag.

Kramar MrsBettan

Inlägg

Hej där allesammans, jag är inte död, jag har bara varit ute och haft roligt ett par dagar. Kommer tillbaka i morron och berättar.

Tills dess kram till er alla
MrsBettan

Freeedaaag

Visst är det något ovanligt trevligt med fredagar. Vet egentligen inte varför, men fredagar är faktiskt den bästa dagen på hela veckan antingen man jobbar eller är ledig. Yiihaaa, säger jag bara.

Nettan och jag åkte till citygross i bromma och inhandlade vår mat idag, det är så roligt att åka till andra ställen än de vanliga.

Sen en tur till syster Emma  och handlade lite vin, portvin, marsalavin och cider. Ni förstår säkert att det var på systembolaget vi var, ha, ha.

Efter det blev det in på apoteket och Nettan fick sina tabletter för inflammationen i diskbråcket och jag passade på att hämta mina tabletter för allergi. Det börjar liksom klia nu.,

Sen hem. Tog tag i städningen på övervåningen och tvätten,.

Till kvällmat blev det kalventrecote med färsk cypernpotatis och bearnaissås. Mums.

Sov gott MrsBettan

Fiske, city och akuten

Gör bara ett litet sammandrag idag eftersom jag är ganska trött och vill hoppa i säng.

- upp halv fyra
- gick och vilade ett tag efter fem
- upp igen vid åtta och gjorde mej i ordning
- bilen til Vällingby
- t-banan till t-centralen och träffa mrs E
- lunch i Gallerian. tyckte den smakade konstigt, visade sej att vi fått fel pasta. Klagade, och fick en ny
- hem igen med t-banan klockan 15.15
- hämta bilen i Vällingby
- åkte till Åkermyntan och handlade bröd till hr P
- Hemma vid 16.15
- Började packa upp kartonger med glas som skulle in i vitrinskåpet i vardagsrummet
- Fick in alla glas i skåpet, alla avtorkade, 5 kartonger uppackade
- Hr P kom hem med abborrar, en del faktiskt på 0,5 kg, cirka 10 st fina
- Nettan ringer och ska åka till akuten, ena benet gör det ont i
- Frågar om hon vill ha sällskap, ja tack.
- Brer ett par smörgåsar (som middag) och fixar fram mat till gubben.
- värmer sås, potatis och skär upp lite fläskkarrestek som fanns färdigt
-  Nettan kommer och hämtar mej och vi drar in till S.t Görans sjukhus
- Var inne vid 7-tiden och klara vid 9-tiden. snabba puckar.
- Nettan har fått ett inflammatoriskt diskbråck och får tabletter och recept, ska kunna vara bra om 2 veckor
- Hem igen med bilen och är hemma vid halv 10-tiden.
- Och nu är det natti-natti

Sov gott MrsBettan

God morgon

God morgon allesammans, hoppas vi får en lika fin dag som igår med full sol.

Nu har hr P åkt iväg på sin fisketur och idag blir de bara 2 st i stället för 3 eftersom en har fått kräksjuka i natt. Det var ju tråkigt eftersom det är väl den sista fisketuren på isen i år.


Kramar MrsBettan

Tidig morron

I morron ska jag upp tidigt, redan klockan halv 4 så nu ska jag kika runt lite på era bloggar och sen krypa ner i sängen.

Hr P ska nämligen ut på fiske i morron.

Jag själv kommer att åka till stan igen och träffa en av fiskekompisarnas hustru.

Kramis och sov gott MrsBettan

Vårdag

Vilen helt underbar vårdag det har varit idag. Lampan där uppe har sänt ner sina strålar hela dagen. Kan det bli bättre. Man blir så glad och lätt till sinnes när det äntligen blir vår.

Jag var inne i stan idag och träffade 4 gamla arbetskompisar vilket var jättetrevligt. Först var vi till Kulturhuset och Stockholmsutsällningen och kikade. De hade byggt upp hela Stockholms innerstad i miniatyrhus och visade var den kommande byggnationen kommer att äga rum. Jag säger bara det, fruktansvärt vad mycket nya hus som ska byggas. Undrar vem som kommer ha råd att flytta in i dom.

Sen gick vi till en grekisk restaurang och käkade lunch och satt och gaggade. Vi är allesammans i ungefär samma ålder och har jobbat väldigt länge ihop så vi har ju en del att prata om. Jag tror att den som hade varit anställd kortaste tid hade 28 år. Jag själv toppar med 47 år på samma företag. Jättetrevligt hade vi och lunchen tog drygt 2 timmar.

Kramis MrsBettanj

Soffa

Vad har man gjort idag då?

Först en tur med gubben och beställde möbler. En soffa, två fåtöljer, två fotpallar och ett bord. Så då var det klart. 8 veckors leveranstid.

Sen en tur med Nettan först till Kista sen en tur till Vällingby ocbh en avslutningstur i Åkermyntan.

Hemma igen vid halv fyra-fyra ungefär. Så gick den dagen också.

Kramis MrsBettan

Besök

Idag har det varit en besöksdag kan man säga. Gjorde i ordning lite färdiga mackor så hr P hade att bjuda på till första kaffegästen kl 12. Jag själv tog en sväng till Vällingby och hämtade min guldklocka som varit inne hos klockdoktorn.

Nästa besök kom kl.3 och det fick hr P tand om om själv. Jag tog med med dammtrasan och började att torka damm och smuts i bokhyllan på nedervåningen. Ligger som en grå dimma där nere också efter renoveringen.

Sen flyttade vi in vår musikanläggning. Vi hade tänkt att ha den på ett nytt ställe, men det såg för tokigt ut. Kom underfund med att alla apparater kunde ju stå i enbart ett skåp i stället för två. Bra idé tyckte hr P. Det var bara det att för att det skulle gå var han tvungen att såga upp lite på baksidan så vi fick rum med alla sladdar. Blev riktigt bra faktiskt. Men, antagligen har jag kopplat något fel för något ljud fick jag inte fram. Skit skit. Får ta det i morron.

Kramis MrsBettan

Söndagsmys

I morse gick min gubbe ut på ise och fiskade och jag satt och latade mej vid frukostbordet. Höll lite span på gubben eftersom ingen annan var ute på isen. vid 10-tiden dök det upp en gubbe till men han vågade inte gå ut så långt på isen. När min gubbe var på väg hem tipsade han denna gubbe att det var bättre längre ut, och kan ni tänka er, han lyssnade och begav sej ut där min gubbe hade fiskat. 100 st små små abborrar hade det blivit, men han kom hem med 10 st som var riktigt stora.

Sen har det blivit löksoppa till lunch idag. Rostade små krutonger i stekpannan och sen toppade jag med lite riven ost. Det var riktigt gott. Till middag väntas det helstekt fläskkarré med sås och potatis och sen har jag lagt in färsk gurka också.

Ha en trevlig söndagskväll.
Kramis MrsBettan

TV

Idag har det blivit TV  hela dagen. Jag älskar att titta på sport och framförallt skidtävlngar eftersom säsongen är så kort. Började i morse med slalom för att sen kika på damernas 3 mil och herrarnas 5 mil. Så var det med den dagen. Från början hade jag tänkt att åka till Vällingby och hämta min guldklocka som varit inne på reparation men skidtävlingarna vann.

Sen var jag lite duktig och gjorde löksoppa som vi ska ha till lunch i morron. Jag tycker att den blir godare om man gör den dagen innan. Alla smaker kommer fram mycket bättre.

Till lunch idag hade hr P och jag en rökt makrill och lite senare tog vi en toast med rökt lax. Till middag blir det en oxfilé med vitlökssmör, bakad potatis och sallad. Smask. Det var längesedan.

Någon melodifestival blir det väl inte om jag känner hr P rätt. Kanske kan kika lite i slutet. Och jag hoppas verkligen att Carolina af Ugglas inte vinner, det vore ju katastrof, eller vad tycker ni.

Ha en trevlig lördagskväll.

Kram MrsBettan

Torsdag-fredag

Jag var lite slö igår och var inte inne på bloggen. Är väl inte så där helkurant ännu så det var därför. Igår var Nettan och jag iväg och handlade som vanligt eftersom det var torsdag.

Idag har vi varit först på Jula där jag köpte en handmixer för 149 kr med lökhackare och visp., Ett helt otroligt  pris. Min börjar att gå sönder så det var dags att skaffa en ny. Sen åkte v i till ÖoB och köpte salt för 6 kr. Till Åkermyntan och handlade schampo till Nettans hundar, in på Lidl och handlade philiadelphiaost och sen in på Ica och köpte krossad ananas och tidningar.

Senare på em åkte hr P och jag iväg till Mio och kikade på möbler., Vi hade sett en fåtölj i deras sortiment som var intressant så vi ville provsitta den. Den var super. Så nu har vi priser på fåtöljer och soffa så vi får se när det blir av att besttälla. Hittade inget bord som vi ville ha men skit samma det kan man ju köpa var som helst.

Kram MrsBettan

Tävling

Var med och tävla vet jag på ejmis blogg:

Tävla hos ejmis



Eftersom min blogg snart fyller 2 år så tänkte jag ha en tävling igen.
Jag gillar hemligheter så det är en hemlig goodie-bag som jag lottar ut.
Men ni ska få några ledtrådar.
;)
Paketet innehåller:

* något läsvärt
* något drickbart
* något med färg
* något gott
* något för huden
* något för texter
* något för läpparna

Det enda ni behöver göra för att vara med är att skriva om tävlingen i din blogg och länka till detta inlägg.
På bloggens födelsedag, den 24/3 kl 18.00, kommer jag att lotta en vinnare.

Lycka till!!

Fotbollskväll

Det blev inga abborrar eller rättare sagt inga i den storleken så de var värda att ta hem, bara smått smått smått. Alltid är det någon som kommer ut på isen och tar hem dom små rackarna så de hamnar så småningom i stekpannan ändå.

Kvällen har vi ägnat åt fotboll på tv. Zlatan som spelar i Inter spelade mot Manchester United och tyvärr gick de inte vidare. När denna match var slut v isades slutet av matchen mellan Roma och Arsenal, då hade hr P redan gått och lagt sej. Han fick inte vara med i spänningen när det blev straffsparkar efter förlängning. Såååå spännande. Roma förlorade de också så nu är Arsenal vidare i cupen.

Där ser man vad som händer i matcher fast de har så bra spelare i de italienska lagen. Jag tor att inget italiensk lag har gått vidare som synd är. Sånt är livet.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mej eftersom jag har varit uppe sen kvart i sex i morse.

Kramis MrsBettan


Snö och bakning

Det har nu snöat hela morron, ska det aldrig sluta. Här kommer lite bilder

        

Eftersom jag var uppe tidigt idag och gubben är ute och fiskar så har jag bakat. Längesedan faktiskt som jag bakade bullar så det fick det bli. Jag hade köpt hem jäst i fredags så det var bara att sätta igång. Åh vad det doftar härligt i huset med nybakade bullar. Jag gjorde hälften kanelbullar och hälften med blåbärssylt i.

Så här ser kanelbullarna ut



Och här är de med blåbärssylt i



Lite kul  måste man ju ha när man är ensam, eller hur.

Kramis MrsBettan

God morgon

Mer snö har det kommit i natt så gubben fick börja morron med att skotta.

Nu ska han iväg på fiske.

Kramis MrsBettan

Snö

Varför skulle det här vara bra för, en massa snö som har kommit i natt samt att det har snöat hela dagen faktiskt. Jag tror vi har fått mellan 10-15 cm. Hr P har varit ute 3 ggr idag och skottat, och han som hade satt in snöspaden, trodde att det var slut, en se där sket han sej.

En liten sen suddig bild på snötäcket



Idag har hr P och jag varit runt och kikat på soffor. Det är inte lätt precis. Fast ganska skönt för det är ju ett jäkla provsittande i varenda soffa. Hittade faktiskt en på Stalands möbler som inte vr så tokig så just nu håller vi på att kika om vi kan möblera om på något vis i rummet. Vad vi kom fram till ikväll var att vårt matbord kan bara stå där deet står idag tråkigt nog. Får se vad vi kommer fram till i morron.

Sen lovade jag sätta in en bild på mina naglar som jag har gjort. Höll på att skratta ihjäl mej när jag såg det första kortet jag tog. Tummen ser ut som ett stort kalkonlår ungefär, ha, ha, ha. Men jag sätter väl in ett till. Vill ju att ni ska se kalkonklubban.


                  

Sov gott nu alla nattugglor. I morron bitti ska jag upp kvart i sex eftersom hr P ska ut på isen och fiska igen.

Kramis MrsBettan


Dålig mage

Blev inget inlägg igår. Min mage var allt annat än bra. Började redan i lördags faktiskt och igår var det min mans tur. Jag har ont i magen och får springa på toa, men han fick upp det andra vägen i stället. Så han känner sej loite piggare idag och jag har mitt kvar. Men det går över.

Började i alla fall i morse med att torka golvet i vardagsrummet och sen tog lusten slut. Jag som brukar vilja göra klart allt på en gång men i morron kanske jag känner mej lite bättre så jag kan fortsätta.

Så idag har det varit en riktig slappardag, har egentligen inte haft lust med någonting. Men nu tycker jag att jag börjar bli lite gladare, så jag kanske gör ett ryck ikväll.

Kramis MrsBettan

Myskväll med Leon

Blev inget inlägg igår faktiskt. Hade inte tid, jo, kanske om jag ansträngt mej, men det blev inget.

Dagen började med att Nettan kom och hämtade mej kl elva på fm. Vi åkte till Solna c för att växla in mynt eftersom de har en myntbox där. Boxen var full - typiskt. Sen iväg till Karins naglar. T.o.m jag hade beställt tid för att få fina långa franska naglar med en blå glittrande topp. Ser jättefina ut. Bild kommer senare. Det tog tid. Jag var klar på 1 timme och Nettan 2 timmar eftersom hennes tjej var från Örebro där de jobbar typ mycket långsammare.

Efter våra fina naglar tillbaks till Solna igen. Boxen var tömd. Yieppie. In med våra 1500 kr i mynt. Skönt.

Sen iväg till affären och handla mat.
Hämtade Michis och Leon och sen hem till oss.

Michis gjorde sej i ordning och jag gav Leon mat, klockan var redan sex. Michis iväg till sina kompisar. De skulle äta hemma och sen dra in till stan. Kul att hon fick komma ut lite.

Leon var jättesnäll. Gammelmorfar fick ge honom välling vid halv nio-tiden och då somnade han i gammelmorfars knä. Gulligt. Sen sov han fint ända till klockan halv tolv faktiskt så då fick han komma upp till mej i sängen och gosa med mej och somnade direkt.  Michis var väl hemma vid två-.tiden och hade tydligen haft det skojigt.

Idag har vi bara varit lata. Michis var trött eftersom Leon vaknade ju så tidigt så de gick och la sej en stund efter frukosten.
Nu har hon åkt iväg till en kompis för att kika på melodifestivalen så nu är gammelmorfar och jag ensamma igen.

Ska väl in och fixa lite färsk stekt lax till ikväll.

Ha en trevlig lördagskväll / MrsBettan 

Städning

Hej å hå kan man ju säga. Började i morse med att städa i ett av skåpen där vi har samlat "skitsaker". Det tog flera timmar att reda upp allting. Det fanns allt i detta skåp, från fiskkrokar, måttband, cigarrsnoppare, muttrar, skruvar, tandpetare, tandtråd, pennor, suddigummi, äggklockor, mobilfigurer, lås, nycklar, gummiband,måttband, ja allt vad man kan tänka sej. Mycket att slänga om jag säger så. Men nu är det ordning i detta skåp. Yes. Vad glad jag blir.

Sen åkte jag en tur för att posta ett par brev, men blev samtidigt sugen på att åka till Läkarmissionen och kika. Hittade 4 st campariglas som jag bara var tvungen att handla. Vi har 4 st tidigare och dessa kostade 10 kr styck. Vilken kan undgå att köpa dessa Kostaglas för endast 10 kr styck, Inte jag precis.

När jag sen kom hem blev  det lite städning, dammsugning och dammning och sen åkte jag iväg igen. När jag var ute ringde Mickis och jag hämtade henne i Jakobsberg.

I morron ska hr P och jag vara barnvakt till vårt barnbarnsbarn Leon eftersom Mickis ska träffa sina kompisar. Ska bli jättekul att ha honom här. Det var så längesedan. Hoppas att allt går bra. Vi har ju både säng och matstol som vi inhandlat så det är på tiden att han tnyttjar allt lite bättre.

Ikväll har jag förresten bakat. Såg att jag hade ägg med utgångsdatum 7 mars och det var ganska många så då gjorde jag vår härliga äppelkaka med maräng över. Nettan kommer att ta över kakan i morron eftersom de har en stor träff på hundklubben på lördag så då blir jag av med den. Toppen, då slapp hon hitta på något till efterrätt. Ingen blev gladare än jag, eftersom annars hade den åkt in i frysen.

Så här ser kakan ut ifall ni har glömt



Denna gång blev det hasselnötter ovanpå i stället för mandelspån.

Kramis MrsBettan

Sent inlägg

Så var man inne i stan igår. Började min tidiga morron med att gå in och duscha för att bli riktigt vaken. Tog t.o.m. peeling och kände mej hur jäkla fräsch som helst. Smorde in hela kroppen och njöt av att bara vara ensam och inte ha bråttom. Var säkert inne i badrummet 1,5 timme, inte dåligt va. På t-banan in satt jag som vanligt med en metro-tidning och löste dagens sudoku. Men den blev trög, började bli väldigt trött faktiskt. Dessutom var jag inne i stan alldeles för tidigt och tänkte vänta inne på stationen men det var för varmt så jag fick ont i huvudet. Hade inte löst sudokun klar så det gjorde jag på plattan vid t-centralen.

Sen kom min lunchkompis och vi tog en liten promenad längs galleriorna och kikade. Var inne i en klädbutik och handlade en skitsnygg blå tröja som jag bara ville ha. Ska ta kort på den så ni får se. Sen gick vi in till Sturegallerian och käkade en ceasersallad till lunch med ett glas vin till. Smask, den var skitgod.

Hemma vid kvart över fyra. Vid femtiden kom hr P hem (utan fisk) det hade bara blivit smått för hans del. Däremot hade en av deltagarna fått en abborre på nästan 1 kg, inte dåligt. Dessutom hade han en större som var nästan uppe ur hålet då linan brast. Tråkigt. Men så är det när man inte tar bort den svaga delen av linan.

Idag har jag tillsammans med Nettan varit till Vällingby och lämnat in min klocka på reparation. Själva kronan som det heter fungerar inte. Det är den lilla skruven man drar ut för att ändra tiden. Den vill liksom inte gå tillbaks och då fungerar inte uret. Klockan är en gåva från GB (en guldklocka) som jag fick 1984 efter 25 år i bolaget så jag tänkte att det är ju dags använda sakerna nu, eller hur. En jättesöt liten klocka som dessutom har förärats med ett guldarmband av hr P för många år sedan.

Till middag idag blev det biff med en tomat. Hr P fick lite stekt potatis till samt lök.

Och just nu är det väl dags att pömsa. Ha en trevlig sen kväll ni som är nattugglor.

Kramis MrsBettan

Mörkt ute

Idag är det jag som är tuppen. Jag var nämligen uppe redan klockan fyra i morse eftersom gubben åkte iväg på fisketur till Katrineholm. Jag fixade kaffe, varmvatten och äggmackor till honom eftersom han är lite dålig på att fixa sånt. Känns riktigt kul att gå upp så här tidigt, lite ovanligt idag när man ligger och latar sej annars.

Nu ska jag hoppa in i en dusch för senare ska jag ta en tur in till stan och träffa en av fiskekompisarnas hustru. Vi brukar passa på att träffas när de är ute och fiskar eller promenerar. Får se vad dagen har att bjuda på.

Kramis MrsBettan

Utmaning

Jag har blivit utmanad av min dotterdotter så det är väl lika bra att svara, eller hur.


Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Berit
2. Ett ord på fyra bokstäver: Bord
3. Flicknamn: Birgitta
4. Pojknamn: Bertil
5. Yrke: Barnskötare
6. Färg: Blå
7. Klädesplagg: Byxor
8. Mat: Blinier
9. Sak i badrummet: Badborste
10. Plats/stad: Bagdad
11. En orsak att vara sen: Buss-strejk
12. Något man skriker: Bläh
13. Film: Bullshit
14. Något man dricker: Brandy
15. Band: BWO
16. Djur: Björn
17. Gatunamn: Berguddsvägen
18. Bil: BMW
19. Sång: Bä bä vita lamm

Det var ju rikigt kul. 

Jag utmanar Beate
 
Ska bli kul att se vad hon hittar på för svar eftersom hon får inte ta mina. Hi hi.

Kramis MrsBettan

RSS 2.0