Ledsen att jag inte skriver

Det händer alldeles för mycket just nu. Bara tråkiga saker tyvärr. Idag fick vi reda på att en väldigt god vän till oss inte finns med oss längre och det var hårt, bara 65 år blev han. Det var meningen att de skulle komma hem till oss på fredag och äta kräftor tillsammans med ett annat par. Hemskt när det går så fort.

Skriver mer sen när jag känner för det.

Kram till er alla MrsBettan 

Jag lever

Det trodde ni väl inte (nästan). Har faktiskt haft lite egen semester hemma utan att blogga och det har varit skönt det också. Hr P har som sagt varit iväg och fiskat och kom hem med MASSOR av fisk, rensad, nedfryst och klar, hur jäkla bra är inte det. Jag fick 10 dagars semester i och med det eftersom jag kunde göra precis som jag ville (nästan). Tyvärr kunde jag inte åka iväg någonstans eftersom vi hade en nysådd gräsmatta som behövde vattnas. Men det tänker jag ta igen senare, var så säker.

Under dessa 10 dagar passade jag på att baka lite hemma, det har ni väl aldrig hört förr va. Jättekul, så nu har jag en hel del färdiga efterrätter klara när vi ska bjuda hit folk i augusti på kräftfest. Jag har gjort blåbärspaj med lite hallon i, bakat blåbärsbullar, en cappuccinotårta blev det också, en jordgubbspaj, en drömtårta med arrakscreme, lite vitt matbröd, lite smaskiga kakor gjorda på havregryn och nötter. Lite bilder

 
Glömde ju krusbärspajen och rabarberpajen.

Sen har jag också gjort två st flaskgömmor i form av hundar som Nettan tidigare har gjortGullig va, har gjort en svart också.

Här kommer lite bilder från hr P ´s fiske i nordnorge. Kolla frysen också.
  

Kramar MrsBettan

RSS 2.0