Freeedaaag

Jamen visst är det härlig freeddaaag. Jag bara älskar fredagar.

Idag började min dag med byte av lakan i sängarna, på med tvättmaskin, som jag alltid gör när jag byter lakan. Bytte också till vintertäcken faktiskt så det blir extra tvättning av de gamla sommartäckena. Städade sen hela nedervåningen som inte har blivit gjort på ett tag. Vi köpte ju en ny blue ray-spelare till tv´n så då blev det helt plötsligt massa dvd samt vhs-spelare över som nu står på nedervåningen. Ska väl koppla in dom så småningom. Fram med dammsugaren och fixade till. Sen lunch till hr P (man får ju aldrig hålla på ett längre tag).

Åkte iväg till affären, hem till Nettan med lite matrester (pannbiffar och potatis), sen till Vällingby och hämtade Michis som inte mådde så särskilt bra. Från Vällingby till dagmamman i Hässelby. Hämtade Leons barnstol hos Nettan och skjutsade hem Michis till Nockeby. Leon följde med mej hem eftersom de skulle till vårdcentralen med Jonas (Michis kille) eftersom han har så ont i halsen.

Lagade mat till Leon, köttbullar och potatisbullar, och sen fick han en liten miniatyrglass till efterrätt. Den var väl alldeles för liten så han fick lite hallon också.

Leon hade varit på halloweenparty hos dagmamman idag så han hade på sej en häftig dräkt. Kolla här



Det var ju inte lätt att ta kort på honom eftersom han inte ville vara still en sekund precis. Lite still var han när han åt glassen.



Visst är han härlig det lilla livet. Sitter och njuter av en liten ministrut med jordgubbsglass.

Sov gott MrsBettan

Kommentarer
Postat av: Nettan

då fick du också gulla lite idag. Själv sitter jag på altan och tar en cigg och väntar på Maria. Ha ha.

puss och kram

2010-10-30 @ 04:32:57
Postat av: Beate

Ja du verkar ju inte ha tråkigt en enda sekund. Leons dress är riktigt cool:-)

2010-10-30 @ 23:08:25
URL: http://bp-computerart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0