Sol

Vilken värme att njuta i. Helt underbart. Har varit en väldigt lugn mors dag idag eftersom Nettan var iväg på utställning med sina hundar och kunde inte hälsa på. Men det tar vi igen en annan dag, eller hur Nettan.

Hr P fick utegångsförbud även idag eftersom han har ont i ena hälsenan samt att den är svullen. Han går omkring och haltar och att köra jord i grannens backe tycker jag är onödigt då. För en gångs skull har han lyssnat på mej. Får se om jag kan få iväg honom till läkaren i morron också.

Vi har ätit sillunch idag eftersom det var min dag. Jag älskar nämligen sill. Först blev det en råbiffmacka på hårt bröd till förrätt och sen både matjes och inlagd sill med gräddfil och gräslök och små färskpotatisar. Sen en stor ostbricka efter. Mums så gott det var.

Sen har vi ju fått våra möbler nu äntligen. Så här ser de ut. Vi har inte fått upp några tavlor eller gardiner ännu men det kommer.





Kramis MrsBettan

Pingstafton

Härlig dag vi har haft. Underbart varmt väder och när klockan nu är nästan tolv på natten är det fortfarande 17 grader varmt och dessutom håller ett gäng nere vid Hässelby Strandbad på att spela härlig musik som hörs vida omkring. Hoppas att de har kul bara för musiken är 60-tal och hur bra som helst.

Kramis MrsBettan

Torsdag-Fredag

Igår var jag inne och träffade Bettan i stan. Gubbarna var ute på promenad och då passade vi på att träffas. Gick väldigt långsamt eftersom Bettan har ont i alla muskler. Jag fick riktigt ont i ryggen av att gå sååå sakta faktiskt. Sen försökte vi komma in på någon restaurang i stan och käka lunch och snacka om att det var helfullt överallt Väntetider på en halvtimme. Så vi hamnade till slut på Nk´s restaurang och käkade rimmad lax med dillstuvad potatis och ett glas vitt vin till detta.Det var inte dumt det heller faktiskt.

Åter vid 10-tiden på morron och var inte hemma förrän vid halv fem och då hade gubbarna lämnat vårt hem där de alltid äter lunch,

Idag, fredag, har Nettan Christer och jag varit och handlat mat. Det blev lite blandad handling av mat, huvudsaken att något finns hemma. Sen var det meningen att hr P och jag skulle ¨åka iväg i em och hämta våra efterlängtade möbler, men när jag kom hem fanns alla hemma??? Hr P som hade varit hos tandis i morse åkte direkt till Veddesta och hämtade möblerna. Och han bar själv in alla!!!! Tänk dej bara en två-sitssoffa att bära in ensam. Men är man Tarzan så är man.

Sen har vi förstås packat upp alla möbler och provsuttit, och det var ju hur härligt som helst. Yiieehaa, Vad jag är glad. Nu återstår det bara tavelupphängning och gardininköp.

Till middag ikväll blev det fläskfilé med stekt potatis, sugar snaps och färska tomater. Mums.

Sov gott  MrsBettan

Fotbollskväll

Härligt, mitt lag vann, Barcelona. Visste ju att hr P skulle ha Manchester United som vinnare så jag tog Barcelona. Vilken vinstlott. Grattis till vinsten.

Kramis MrsBettan

Västermalmsgallerian

I fm tog Michis, Leon och jag en tur till Västermalmsgallerian. Körde faktiskt ända in till stan idag. Kände inte för att åka t-bana. Det finns nämligen ett p-garage under gallerian så det var helt perfekt att bara ta hissen upp från garaget direkt upp. Michis var och letade efter en solhatt till Leon. Polarn och Pyret hade en tuff men vi gick vidare till andra affärer också och kollade och kunde konstatera att Polarn´s var absolut bäst. Sen var vi förstås inne i pärlbutiken också eftersom Michis skulle ha en kedja. Då var den inhandlad också plus lite lås.

Sen kom Emelie med lilla Julia eftersom de stämt träff där. Jag själv tog min bil och åkte hem. Ungdomarna skulle till Rålamshovsparken och ha picknick i det gröna. Härligt, då kan ungarna springa i gräset och ha kul.

I em har jag ägnat mej åt mina recept, har massor att ta hand om. Hr P har även idag kämpat med all jord. Idag har han hyrt kärra och kör bort den till Lövsta. Han håller fortfarande på så han kommer att vara döslut när han väl kommer in.

Men vi får ju inte glömma vilken helt underbar dag det varit idag. Vilken sommarvärme som bara pangade in.

Kramis MrsBettan


Söndag

Idag var jag tillsammans med Michis och Leon en tur till Vällingby. Eftersom det finns en affär i Vällingby som säljer pärlor och tillbehör i K-femhuset så åkte vi dit eftersom Michis skulle köpa en länk. Väl där kunde vi konstatera att den endaste affären vi har här runt omkring oss har lagt ned. På platsen där de fanns stod de fyra fåtöljer och ett bord. Besvikna vi blev, är det sant,eller. Jo det var ju så. Sen en tur till Coop Forum i Vinsta där vi inte hellr fann vad vi skulle ha. Michis köpte en macka som hon tog med sej hem till lunch och jag åkte hem. Snabb tur.

I morse kunde jag också konstatera att getingboet som vi tog bort i lördags morse hade återuppstått med ett nytt idag. Vilken envis rackare va. Nästan på samma ställe. På insidan av fönstergaveln.

Sen var jag ute i trädgården och klippte bort alla knoppar på utblommade tulpaner och andra lökväxter. Blev en hel påse.

Lite titt på formula 1 racet i Monaco blev det också sen gjorde jag en sockerkaka med rabarber. Middag blev det sen med helstekt rostas, kokt potatis och kokta morötter.

Nu dags för sängen.
Kramis MrsBettan

Tråkig och regnig fm

Eftersom vädret var så kass på fm så bjuder jag på en liten historia idag

En 85-årig man gick till doktorn och ville få gjort ett spermatest.
Doktorn ger mannen en burk och säger:
"Ta den här burken och kom tillbaka i morgon med ett spermaprov".
Nästa dag kom mannen tillbaka och överräckte burken till doktorn.
Burken var lika ren och tom som dagen innan.
Doktorn undrade vad som hänt och den gamle mannen sa:
"Jo doktorn! Det är så här, först försökte jag med högra handen, inget hände.
Sen försökte jag med vänstra handen, fortfarande inget hände.
Då kallade jag på min fru för hjälp. Hon försökte först med högra handen och sedan med den vänstra handen, fortfarande hände inget. Hon försökte då med munnen, först med tänderna i och sedan utan tänder, fortfarande hände inget.
Vi ringde till och med på hos vår granne Agda och hon är bara 76. Hon försökte också.
Först med båda händerna, sen i armhålan. Hon försökte till och med klämma den mellan knäna, men inget hände. "
Doktorn var chockad !
Ni kan inte mena allvar !
Bad ni verkligen grannen om hjälp ?
Jo, sa den gamle mannen.
Och vad vi än försökte med så fick vi inte av locket på burken.

Ja, vad trodde du ?! Burklock kan banne mej vara besvärliga.

Kramis MrsBettan

Kalvlever ???

Idag bestämde vi oss att ha kalvlever anglais till middag. Och vilken besvikelse. Jag hade tagit fel paket med lever ohc fått hem nötlever. Hur jäkla trött kan man bli. De låg intill varann det vet jag, men trodde naturligtvis att jag tog rätt, men inte. Jag gjorde i ordning den som vanlig kalvlever i alla fall med bacon till och det var helt acceptabelt. Nästa gång ska jag försöka skärpa mej att ta rätt paket med lever faktiskt. Men hr P tyckte det var helt OK. Till detta hade vi färsk svensk potatis. Den börjar bli lite stor nu, jag gillar de små ärtorna till potatis.

Kramis MrsBettan

Klämdag

Vem ska man klämma på idag då?  Började morronen med att byta lakan i bäddarna och blev så irriterad på en geting som bara vill in i sovrummet hela tiden. Envis som synden. Jag fick stänga till så jag hade bara en liten liten öppning och nog sjutton tog den sej in i alla fall. När bäddningen var klar var getingen inne igen. Det var väl sjutton också. Stängde till fönstret helt nu och upptäckte varför den var så envis. Den hade ju påbörjat ett litet getingbo inne i sovrummet, på fönstergaveln. Kolla själva



Nu flyger getingen som en galning utanför och vill in förstås. Men se det får den inte alls.

Himlen igår kväll var ju så vacker tycker jag så här kommer lite bilder





Häromdagen på passerade en jättebåt utanför oss.


Kramis MrsBettan

Handling

Idag blev det handling inför helgen. Vi bestämde oss för att åka till Bromma idag för att liksom byta plats. Först ett besök på Siba och inhandlade en ny skrivare, en Hp Photosmart c8180. Ganska lika den jag hade tidigare faktiskt. Sen blev det Coop Forum och matinköp och sen en hälsning in på syster emma och handlade lite vin.

Sen skulle Nettan in till stan och få ett besked hur Nathalies tester hade gått så då följde jag med. Så snabbt in med all mat, fixade lunch till hr P och sen iväg igen.

Hemma igen vid halv fyratiden så har den här dagen gått också. Satte mej ner och studerade allt som kommit i postväg och sen var det dags för middag. Idag blev det panerad skinksnitzel med kokt potatis och kokta morötter. Till det hade vi citronskivor och kapris. Mums.

Sov gott MrsBettan

Städdag

Idag har jag faktiskt varit lite duktig och försökt att städa i ordning på nedervåningen. Visste ju att jag hade hur mycket recept som helst som jag inte har tagit hand om. Matrecept bl.a. och nu ligger alla så fint på ett ställe. Tack och lov. Sen passade jag på att fixa i ordning i bokhyllan där nere när jag ändå höll på. Kom också på att jag saknade en bok i "samla recept från hela världen". Den som Expressen hade i höstas. Jag missade nr 10 så den gick jag raskt upp och beställde. Lika bra på en gång.

Känns riktigt skönt att ha gjort något dagsverke idag eftersom hela fm gick åt att analysera fel på min skrivare. Efter många kontakter med råd från Hp var det helklart att det är ett hårdvarufel så det är bara att köpa en ny. Sen gick det en hel del tid att försöka hitta en skrivare som jag ville ha, sen kolla priserna också på olika leverantörer. Helt sjukt att det är billigare att beställa en skrivare via nätet än att åka till affären och handla en. Jag har i alla fall bestämt mej för en skrivare som heter HP Photosmart c8180, den verkar passa mej perfekt. Lite dyr, men vad sjutton, man lever ju bara en gång. Vad tycker du Beate, är det ett bra val. Jag tänkte nämligen åka och handla den i morron.

Till middag idag blev det hemstekta oxfärsbiffar med kokt potatis och saltgurka. Mums.

Kramis MrsBettan

Måndag

Tråkig dag med regn. Grått och trist. Jag håller med Beate när det gäller städning m.m. på helgerna. Det går av gammal vana tror jag eftersom man alltid har fått göra det på lördagar så fortsätter man med det. Knäppt va. Men på torsdagar brukar vi till 90% åka och handla helgmat så den dagen blir det inte och fredagar har jag ibland utnyttjat till städning. Men skit samma huvudsaken att det blir gjort.

Idag har jag inte gjort så mycket. Pratade med Nettan i fm och då sa hon att hennes dotter Nathalie ville ha mina vaniljpannkakor till i morron när de har friluftsdag. Ner till receptsamlingen och letade reda på receptet. Sen dags att grädda. under tiden kom hr P hem och ville också ha pannkakor till lunch. Så under tiden jag gräddade Natahlies pannkakor gjorde jag nästa smet. Det slank i hr P. Jag hade dessutom vispad grädde kvar så det passade bra.

Sen kom Nettan förbi och hämtade och jag tog en tur till affären och handlade lite pålägg som saknades,

Till kvällsmat åt vi en fantastisk god älgfilé som vi fått av av kompis. Jag tror att det var den bästa filé jag någonsin smakat. Dessutom hade jag lyckats perfekt med stekningen. Till den serverades färsk svensk stekt potatis och sugar snaps. Mums.

Sov gott MrsBettan

Helg

Så har den här helgen snart passerat också. Igår, lördag, städade jag faktiskt hela dagen så det kändes riktigt skönt. Och sen gick tvättmaskinen på högvarv som vanligt. Nettan hade min bil eftersom hon skulle iväg till Hökarängen tidigt på hundutställning och det var ju bra, då kunde man inte åka ut och småhandla. Hr P´s bil gillar jag inte, vill ha min, så städning blev det.  Sen till middag hade jag tänkt att vi skulle grilla men hr P tyckte att det var alldeles för kallt så det var bara att ta fram stekpannan och steka.

Sen gjorde jag en citronkladdkaka till efterrätt. Receptet har jag fått av en bloggare nämligen Annsingen och den var helsmarrig. Tack för receptet. Det roligaste var att samma kväll gjorde min dotter Nettan också denna kaka och även mitt barnbarn Mickis så vi var tre stycken på varsina håll som fixade i ordning denna smaskiga efterrätt.

Idag har jag mest varit lat faktiskt. I morse gjorde jag i ordning min pytt-i-panna faktiskt så den var klar. Den tog vi till lunch. Sen har vi ätit varsin ägg och räkmacka som mellanrätt. Jag var så sugen på det. Till middag blir det stekt torsk faktiskt.

Kramar MrsBettan

Frreeddaaag

Jamen visst är det underbara fredag, och inte en droppe regn. Härligt. Fast en jäkla blåst.

Dagen började med att snabbt göra sej i ordning, Nettan hade bekymmer och då är det bara åka iväg och fixa, eller hur.

Och var hamnade vi då, jo här:


Just det, Ikea i Barkarby. Nettan behövde ha en skötbädd till Valle. Den blir helt perfekt att ha i buren nämligen.

Sen var det raskt iväg till Veddesta C och till Ö&B och inhandla sämskskinn eller som det heter på norska Pusseskin.
När vi ändå var i Veddesta gick vi in till Willys också där jag handlade lite fläskisar (inga kvar hemma och då är det katastrof) och lite djupfryst tärnad potatis som jag ska ha till pytt-i-pannan. Jag har ju en bit rostbiff över som jag grillade tidigare och den har jag skurit i tärningar så det ska bli pytt. Sen köpte vi en hel säck med lök som vi delar på. Kostade bara 15 kr och då kan man ju passa på och göra lite löksoppa.

Under resan var lilla Leon med eftersom Mickis jobbar idag. Det blåste bra som sagt, kolla Leons hår

Sen åkte jag hem och lagade lite lunch till hr P för att sen åka tillbaka hem till Nettan eftersom det är Backluraskolans dag idag. Då brukar de ha lite sång och spel av skoleleverna samt lite stånd och lotter m.m. Det var inget vidare arrangerat uppe vid skolan måste jag säga. Det var skillnad när Nettan fixade detta för några år sedan.

Här kommer 2 bilder från Backluraskolans dag.




Kramis MrsBettan

Skrivarproblem

Den här dagen började inte bra. Skulle kopiera ett par papper i morse och ut kom det ett vitt papper utan text. Lyfter förstås på locket och tror att man glömt lägga dit originalet, men icke, det fanns allt där. Vad är det för skit nu då ?
Sånt här blir man ju bara galen av. Byter den svarta färgpatronen och sätter in en ny eftersom den ändå snart var slut. Nytt försök, ingenting händer.

Provar utskrift från datorn. Likadant där. De övriga färgerna fungerar. Kör hela HP´s verktygsinfo om rensningar, testsidor m.m.  Nytt försök, samma igen. Testsidan visar i alla fall att det inte är bra eftersom där det ska bli svart är det ljusgrönt. Men inte fan blir det ljusgrönt på en vanlig utskrift.

Sånt här blir man galen av. Ingenstans står vad man kan göra åt saken. Kan ju inte göra så mycket mer. In tioll HP´s hemsida för att se vad de kan ge för råd. Skickar iväg ett mail med min fråga samt vad jag har gjort så vi får se vad de svar.

Jag har dessutom ett par utskrifter att fixa till idag så nu har jag sänt över mina utskrifter till Nettan som får skriva ut dom.

Pust och stön. Nettan bara skrattade åt mej när jag talade om läget.

Kramis MrsBettan

Trädgård m.m.

Nu ska ni få se hur vår trädgård ser ut idag.


Och från den andra sidan av trädgården

Snyggt va. Stampat jordgolv ungefär. Det lustiga är att det blev så ofantligt mycket massor över. Först all jord som har fraktats bort med tre lastbilar samt en lastbil med all sten.
Kolla högarna

Det syns väl inte så jättebra men mycket var det.
Nu är allt bortforslat i alla fall och det känns jätteskönt.

Idag hade jag tänkt att bara ta en tur till NetonNet och köpa färgpatroner men när jag kom och hämtade Mickis och Nettan så bar det iväg till Stinsen i Sollentuna, sen vidare till Barkarby och Babyland där Mickis handlade en cykelhjälm till Leon. Efter det åkte vi iväg till Veddesta Ö&B där Nettan och inhandlade sämskskinn till hundarna så de håller sej kalla och fina. Lämnade av Mickis och Nettan hemma och sen åkte jag själv till affären i Åkermyntan och handlade färskpotatis. Åh så smarriga de är.

Ikväll njöt vi av varsin bit lax och färsk potatis, hur gott kan det inte bli.

Nu suss i bingen, jag är inte trött konstigt nog fast jag inte sovit mer än 4 timmar i natt.

Kramis MrsBettan

Onsdag och fullt liv utanför

Här är det tvära kast. Somnade inte förrän tre i morse och när klockan är sju kommer en lastbil och börjar lasta all sten som inte lastades igår. Jag som sov så gott, men det går ju inte att sova i sånt oväsen så det var bara att pallra sej upp.

Som vanligt är hr P på plats, kul va, låter som parkeringsvakt. Men han övervakar det hela. Bilder kommer sen.

Kramis MrsBettan

Tisdag och tyst utanför

Ja det var ett tag sen det var tyst här på morronen. Och skönt. Fick min lilla sovmorron som jag önskade och efter lite the och en macka så bar det in till duschen där jag njöt i fulla drag. Brukar duschar på nedervåningen och det har jag ju inte kunnat göra nu på ett tag eftersom den har varit öppen för våra polacker så de har kunnat gå in och tömma sin blåsa. Då kan ju inte jag stå där inne precis och njuta av en dusch när de står utanför (kanske) och vill in. Vilket dilemma va? Knäppt va, men man kan ju inte precis koppla av då.

Idag blev det fullt pådrag av lastbilar (2 stycket) och hämtade all jord som blev över. Snabba puckar. Hr P ringde en kompis och en timme senare kom den första lastbilen och hämtade jord. 3 fulla flak med jord blev det. Konstigt va. Detta har legat tidigare i vår trädgård och nu blev det över. Fattar ingenting.

Nu är det två lass med stenar dessutom som behöver forslas iväg så vi får se om det kommer nya lastbilar i morron.

I em kom det en gammal kompis till Enar och deklarerade så det tog sin tid. Från klockan två till halv sju. Den tuffaste av dem alla faktiskt, men det gillar ju hr P.

Sen ringde Nettan och undrade om jag hade något i frysen att bjuda på efter Chrillan fyller år i morron och det var lite torrt både i plånbok och frys för hennes del. Hon funderade på att knyta ihop spagetti som de kunde sitta och suga på som Lady och Lufsen med lite köttbullar och då  höll jag  på att skratta ihjäl mej och undrade vad hon ville ha. Fortsatte att skratta efter att jag lagt på telefon, vet inte vad det var med mej, fick skrattanfall. Kikade in i min lilla frys och hittade en bit entrécote som kommer att passa som handsken för henne i morron. Jag skulle ringa och tala om det för henne och helt plötsligt fick jag skrattanfall igen och sa att det blir lite muuu. Nettan trodde säkert att jag var helberusad och kunde inte begripa vad jag hade hittat för något. Men entrécote blir det för hennes och Chrillans del i morron. Ha, ha. Vilken knäpp morsa hon har.

Vi har i alla fall sett den första delen av melodifestivalen och kan konstatera att Sverige gick vidare, tack och lov.

Nu dags för bingen.

Sov gott MrsBettan

Sista dagen med gubbarna

Idag är det sista dagen som de är här och jobbar åt oss. Sen blir det hr P som får fixa resten. Det blev duktigt med jordmassor över samt sten så den har vi lagt på grannens tomt. Vi kan ju inte ha detta skit hos oss. Skojar ju bara. Klart vi har pratat med grannen om att få lägga det där. Nu blev ni allt lite rädda va. Ska fota högen med stenar sen, de håller fortfarande på att fylla på.

Leon och Michis har också varit här och legat kvar. Leon ville så gärna skriva på vår gamla skrivmaskin och kolla, han klarar det rikigt bra.



Här körs det bort stenar



Igår kväll var ju himlen så vacker. Vilket härligt ljussken



Kramis MrsBettan


Tarzankalsonger

Har ni sett reklam för småbarnsblöjor? Det finns ett par som en tiger går fram och kikar på. Och vem har inte fått sådana om inte Leon. Han såg helhäftig ut i kallingarna, kolla bara




Lilla Leon och Michaela kom hit till oss i em och sover kvar i natt. I morron ska de vidare till kompisen Emelie med dottern Julia och titta på Robinson,.
Hr P undrade om inte leon var för tjock, men kolla bilderna, inte lite babyfett finns, och hr P ändrade sej raskt när han såg Leon naken, Han är ju jättefin i kroppen. och dessutom älskar han grönsaker och frukt. inte fel. Hr P ville ge honom en banan innan han somnade men då var det välling som väntade så den får han i morron.

Kramis MrsBettam

Dagens bilder

Så här ser det ut idag i trädgården. På måndag ska gubbarna vara klara har de sagt.



Grannen ville inte se den nya muren så han har planterat tuja nedanför.

Men i trädgården finns det faktiskt lite fina blommor också, kolla här


Det här är vår andra magnolia som nu har börjat att slå ut.

Lite mer sommarblommor

     

Tur att vi har fler rabatter att njuta av.

Kramis MrsBettan


Hur ser det ut idag då ?

Jodå, det skrider framåt med en väldans fart måste jag säga. Idag var det bara en gubbe här halva dagen men kompisen dök upp och var här ett par timmar han ocksåp. Men han missade min lunch som bestod av en god hemgjord kalops med grönsaker i.

I fm var Nettan och jag iväg till Ikea och Plantagen i Barkarby och handlade. På Ikea blev det endast en liten skärbräda och en grönsakssköjare och på Plantagen blev det förstås blommor (sommarblommor) till köket. Det ser riktigt trevligt ut nu eftersom jag haft tomt i köksfönstret.

Så här har bygget med muren nu utvecklat sej, en matta har satts upp innanför stockarna i stället för frigolitskivor.



Sen började att regna på em, och de stackarna jobbade i alla fall för fullt.



Sen blev det helt plötsligt en underbar kväll, lugnt och skönt och en litn segelbåt var ut


Kramis MrsBettan

Projektet

Börjar ta form nu ordentligt. I morron fm kommer de att vara klara med läggning av alla stockar. Sen ska det på någon matta som ska ligga innanför stockarna. Trodde att frogolitskivor skulle på först men tydligen var denna matta mycket bättre. Får se i morron. Dessutom ska dräneringsslangen också dit. Den ska ligga i botten.

Här kan ni se att höjden är klar vid denna sida.



Idag var jag tvungen att åka iväg till affären och handla mer mat så grabbarna inte svälter. Idag fick de grillad lax med potatismos. Det såg så smarrigt ut så det ska hr P och jag ha till kvällsmat.

Just nu håller jag på att göra en jättegryta med kalops och grönsaker i. Den puttrar så fint på spisen. Den ska grabbarna få i morron med lite kokt potatis till.

Kramis MrsBettan

Kvällssken

Vilket underbart kvällssken det har varit. Tog två bilder som jag hoppas ni också njuter av.





Jag tyckte de vr helhäftiga, hopas förstås att ni tycker likadant.

Kramis och sv gott / MrsBettan

Arbetet med muren .....

går snabbt fram. De är flitiga grabbarna och jobbar på om sjutton. Så här ser det ut idag.



Idag så kom Mickis och Leon samt Mickis kompis Emelie och Jullan på lunch.



Vår andra magnolia har också börjat att slå ut.




Kramis MrsBettan

Söndag

Hej hopp i galopp. Här har det varit dåligt med inlägg kan man ju säga. Men jag lovar, i morron blir det bättre. Helgen har bestått i bokföring, en jäkla massa mänskor som har varit här, men i morron blir det lugnt. Och då kommer jag tillbaka.

I morron kommer också våra polacker tillbaka i trädgården och jobbar. De hade söndagen ledigt annars har de varit här varje dag faktiskt.

Kramis MrsBettan

Underbar dag

Vilken helt underbar dag det har varit dag fast man har förstås varit lite seg eftersom vi var hemma så sent och uppe så tidigt på morron.

Tog en ny bild på blomman som kanske är bättre



Det här fick vi till mat igår hos våra kompisar; räkröra med löjrom, kyckling med diverse tillbehör och mousskaka,.

     

Kramis  MrsBettan

Hemma igen

Nu har vi äntligen kommit hem. Jättesvårt att få tag på en taxi på valborgskvällen eller natten rättare sagt.


Sov gott så hörs vi i morron  kramar MrsBettan

RSS 2.0