Freeeeeedddaaagg

Visst är det härligt (igen) äntligen fredag. Jag som älskar fredagar. Hoppas jag kan känna så i många år framöver.

Dagen har varit hektisk. Har städat hela huset (nästan). Det känns jätteskönt att ha varit så flitig idag. T.o.m. torkat golven med mopp. Sen har det också blivit 3 st maskintvättar. Lunchen bestod av grillad kyckling som jag denna gång grillade i varmluftsugnen i stället för att lägga den på en plåt. Jag la den på grillgallret med en plåt under och nu blev den mycket knaprigare. Det var bara att lägga grillgallret i vatten för att få det rent.

För att komma ut ett tag så åkte jag och köpte tidningen. Spännande va!!! Har sen kopplat av med att lösa fredagskrysset i DN som kom redan på torsdagen eftersom det är Alla Helgons Helg. Det är ett jäkla helgonshelg nu för tiden.

Middag idag bestod av räkor, (just nu kom jag ihåg att jag glömt att kasta soporna så jag springer iväg till soptunnan med dom)ja, just det, räkor, krabbklor, rökt lax, kokta ägg och rostat bröd med lite vitt vin till. Smarrigt. Det var längesen vi hade.

Nu sov så gott MrsBettan


Kommentarer
Postat av: Nettan

Mumselimums !

Och nu är det lördag och vi ska ut och åka med Birka ! Tjihooo !

2010-11-06 @ 08:07:36
URL: http://hasselby.blogg.se/
Postat av: Asgeirrita

Very good, I was so suprised when I came upon this site. I would love to find a chat for installers to help and give opinions and compare prices in differant areas Thank you and keep up the good work

2011-07-15 @ 09:51:45
URL: http://asgeirrita.blogbrief.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0