Onsdag

Visst är det härligt att bloggen fungerar som vanligt igen. I morse hade jag jätteproblem att överhuvudtaget komma in på nätet. Monia ringde från Spanien och ville ha ett drinkrecept och klart att datorn inte ville med mej just då. Sådan tur att man har lite drinkböcker att slå i, så vi löste receptproblematiken. Monia och Kjell har nämligen så otroligt mycket apelsiner och citroner som blåst ned från träden när stormen svepte över Spanien så de vill ju ta reda på dem. IOnte bara för drinkrecept utan i andra former också.

Det var väl förra veckan de fick världens storm. Allt som fanns utomhus blåste sönder. Solstolar blev bara sopor av och allt flög omkring så hela trädgården såg ut som ett slagfält dagen efter. T.o.m. tegelpannorna flög av. Inte alla, men ganska så många. Pergolan över deras pool fanns att hämta på andra sidan muren som en sopa. Det är synd om dom, det har faktiskt aldrig varit så dåligt väder i sydöstra Spanien som i år. Och snart är 4 månaders vistelse slut. I slutet av februari bär det hem till kalla norden igen.

Kramar MrsBettan

Kommentarer
Postat av: Beate

Synd och synd: är det deras hus då är det synd om dom. Är det en hyrd kåk hoppas jag att ägaren är försäkrad. Usch är jag elak nu?!!

//Beate

2009-02-04 @ 20:51:10
URL: http://bp-computerart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0