Kändis

Glömde ju berätta att när vi var vid Birger Jarlsgatan idag så mötte vi prinsessan Christina. Det var väl häftigt. Hon såg helfräsch ut i en kappa med massor av färg. Trodde att hon klädde sej lite mer diskret, men icke. Det var en häftig färgskala som passerade oss.

Kram MrsBettan

Kommentarer
Postat av: Anonym

Woooowwwwwwwwwww! Vad du har varit i farten idag. Konstnärshuset står nu överst på min lista. Å Prinsessan Christina slår ju mina s. k. kändisar med hästlängder (se bloggen). Snyggt jobbat.

Visst är det roligt i storstan... ibland, ha, ha.

//Beate

2009-02-05 @ 22:01:53
Postat av: Gullillan

Vi bodde i Storlien i 7 år när barna var små och jag minns speciellt en gång när Christina var på Konsum där och handlade. Snöslask och regn ute och hon var inte "vacker" precis med blöt lugg o sjal neddragen, storstövlar osv. Hon står vid en disk och hukar sig ned, när jag böjer mig ner till min dotter (som är ca 3-4 år) och viskar att "tanten som står där, det är en RIKTIG prinsessa"! Tror du att hon trodde mig? Fast å andra sidan så brukade hon åka skidor och leka med både Silvia och resten av kungafamiljen, liksom hennes bror, men dom fick aldrig av oss veta att dom var något annat än "grannarna"................

2009-02-05 @ 22:16:43
URL: http://gullillas.blogg.se/
Postat av: Beate

Idag var vi väl synkade... eller. Jensen är ju min absoluta favvo. Har haft två Jensen klockor (dregel, dregel) under min livstid, ha, ha). Yummmiieeeee.

Kram

//Beate

2009-02-05 @ 23:08:57
URL: http://bp-computerart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0