Fisketävling

Michis kommenterade att hon kommer ihåg vår Ålandsresa där jag hade skrivit om bästa resan. Den var också jättebra. När Michis var liten följde hon med hr P och mej på en resa till Åland. Vi hade hyrt en liten stuga vid kusten, norr om Mariehamn och hade en båt som vi fick använda. Michis gillar också att fiska så vi hade fisketävling varje dag, och jag tror faktiskt att hon vann varje dag. Hr P agnade på och hon var först ute med sitt metspö och fick upp den ena abborren efter den andra. Och självklart så åt vi väldigt mycket abborre.

En dag åkte vi in till Mariehamn och skulle äta lite gott eftersom vi ändå var där. Gick till en Marina där vi trodde de hade mumsig mat. Beställde varsin wienersnitzel, och den var grymt stor, täckte faktiskt hela tallriken, och vi undrade var våra grönsaker som vi beställt till fanns. Det visade sej att de hade inte fått rum, så under snitzeln låg grönsakerna. Ha, ha,

Sen ville vi ha jordgubbar också till efterrätt och de hade ett självplock inte långt ifrån oss. OK, vi åker in där så vi får lite gubbar. Men inte då, det var nästan renrakat, så den kvällen blev det inga jordgubbar att mumsa på.

Vi hade faktiskt en härlig vecka på Åland, vi bodde liksom på en udde så när solen försvann hos oss kunde vi går över till andra sidan udden och njuta av kvällssolen. Dit släpade vi med oss grillen och vin m.m. som vi satt i solnedgången och njöt av. Härliga minnen.

Kram MrsBettan

Kommentarer
Postat av: Beate

Jag kommer ihåg att Herr P alltid med stor stolthet i rösten prisade Michis för hennes fisketalang. Roliga minnen verkligen. Om han väntar några år så kan han lära ut sin fiskekunskap till Leon.

//Beate

2009-02-03 @ 20:05:45
URL: http://bp-computerart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0