Lördag

Var tvungen att städa och dammsuga lite idag. Solen kom ju fram och då var det dags att få bort alla dammlopporna. Men det är ju inget ovanligt, jag brukar ju städa på torsdag eller fredag.

Plockade av alla tomater som var kvar idag. MAssor med gröna som jag ska sylta. Jag älskar syltade tomater, de är helt underbara att servera till en stek med sås. Det var bara det att det var så fruktanvärt många så en del får mogna inomhus, inte hos mej utan hos Nettan som jag ringde till eftersom de älskar tomater. Det var dessutom en hel påse med mogna tomater som jag med glädje delade med mej.

Samtidigt när Nettan var här rensade vi lite i frysen så hon fick med sej en stor kycklingpaj och sen lite glass och djupfrysta bär. Härligt att bli av med lite. Det är bra för Nettan när hon ska baka till hundklubben.

Ikväll avnjöt vi en kalvsnitzel med ansjovis, ärtor, kapris och bakad potatis. Smakade underbart gott och till det ett glas rött vin, tackar tackar.

Nu sovdags / MrsBettan

Kommentarer
Postat av: Nettan

tack mammsen för allt jag fick !

Har skrivit det i min blogg också !

2008-09-21 @ 00:06:56
URL: http://hasselby.blogg.se/
Postat av: Nettan

Puss och kram !

2008-09-21 @ 00:07:19
URL: http://hasselby.blogg.se/
Postat av: Beate

Ja du kan det där med att göra något bra t o m med göna tomater. Min mamma gjorde så hon också. Grannen som har en kolonilott hade alltför mycket över av alla grönsaker och hon slängde dem bara. Synd!

//Beate

2008-09-21 @ 12:55:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0