City utan shopping

Idag har jag varit inne i stan igen och träffat Elisabeth. Vi började med att strosa runt i Östermalmshallen där jag inte varit på år och dag. Vad de har gjort om där, det är mest matställen och inte alls som det var tidigare. Jättesynd att ha så jättemånga matställen. Dessutom var det skitlite folk också. På Nybrogatan som vi senare gick på dräller det ju av matställen, så varför gå in på Östermalmshallen och sätta sej.

Sen tog vi en tur till Svenskt Tenn och spanade lite. De har ju så vackra tyger där så man blir alldeles sjuk och alldeles pank också om man skulle handla till gardiner ex.vis. Nästan 10 loppor för att par gardiner är ju till att ta i. Det är jag alldeles för snål för att köpa. Då duger Ikea åt mej.

Sen var vi uppe i Sturegallerian och käkade varsin räksallad med ett glas vin till. Härligt med pensionärsliv. Ingen stress på lunchen, bara njuta.

Gubbarna var ute på promenad och pannacottan jag gjort till efterrätt trodde de var Tiramisu. Karlar, kan inte skilja på pannacotta och tiramisu. Inte undra på att promenadkompisen aldrig hade fått en sån tiramisu hemma. Han sa nämligen det att den smakade inte alls så här. Ja, ja. Vi träffades f.ö. vid t-banan när hr P hämtade mej och lämnade honom. Det var den bästa efterrätt han ätit på länge. Tack, tack.

Nu är det bedtajm sov gott MrsBettan

Kommentarer
Postat av: Nettan

hahahahahaha

2008-09-17 @ 00:11:06
URL: http://hasselby.blogg.se/
Postat av: Michis

Ush vilket pucko!

Pannacotta är miljoner, miljarder gånger godare än tiramisu. Och inte alls över huvudtaget lika på något sätt ju.

2008-09-17 @ 09:12:14
URL: http://michaelaslife.blogg.se/
Postat av: Beate

Här fick man sig ett gott skratt... igen. Ska fråga hemma ikväll om Rob vet skillnaden. Tycker båda efterrätterna är suveränt goda.

//Beate

2008-09-17 @ 16:17:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0