Lite smarrigt
Nu har jag i alla fall gjort en punschglassparfait, den är så smarrig. Ser inte så vidare ut på bilden, men den ska in i frysen och stelna. Så här ser den ut i nuläget.

Sen gjorde jag lite efterrätt till mej och gubben, ja det blev faktiskt 5 st. Pannacotta med hjortrongelé.
Det luktade så underbart gott när jag kokade upp hjortronen.

Dessa blir till att smaka av ikväll faktiskt. Hoppas de är goda.
Kram MrsBettan

Sen gjorde jag lite efterrätt till mej och gubben, ja det blev faktiskt 5 st. Pannacotta med hjortrongelé.
Det luktade så underbart gott när jag kokade upp hjortronen.

Dessa blir till att smaka av ikväll faktiskt. Hoppas de är goda.
Kram MrsBettan
Kommentarer
Postat av: Beate
Du är verkligen proffsig när du lagar din mat. Koka hjortonsylt alldeles själv är verkligen ambitiös. Dessutom älskar jag också fredagar.
//Beate
Postat av: Nettan
Du e så duttig så man smäller av.
Undrar vem jag brås på ?! Ha, ha !
Love you 4ever !
Trackback