Helg

Har varit (som vanligt) lite dålig på att uppdatera bloggen.  Antagligen har det väl inte hänt så mycket. Fredag - härlig dag - hr P körde sopor - 35 säckar med ekollon och löv. Jag själv var iväg till Vällingby med Nettan och handlade presenter till Nathalies 11-årsdag. Det blev ganska många, men bra presenter, mest kläder egentligen. Sen blev fredagen en lugn kväll med en härlig wienersnitzel till middag med potatiskaka, ärtor och citron, kapris och ansjovis. Underbart gott.

Lördag, bytte lakan och handdukar i alla sängar så det blev en hel del tvätt att ta hand om. Torktumlaren började strejka. Jag vet att det var ett tag sen som jag rensade själva trumman så jag fick skylla mej själv. Rensade trumman och skulle fixa in knappen på baksidan som ser till att maskinen startar igen. Får inte tag på den jäkla knappen. Ropar klart på hr P som är längre och kan se knappen. Han fixar inte det, hittar inte knappen fast jag visar med en spegel var den finns. Hämtar en stol och fixar det själv. Blir så frusterad när det inte funkar. Men den kom igång och tvätten kunde tumlas klar. Pust. Till middag blev det en konstig variant av skomakarlåda. En sor bit färsk oxfilé med potatismos samt en blandning av strimlad bacon och purjolök. Olch förstås en flaska rödvin till.

Söndag. Nathalie fyller 11 år idag. Klockan ett var vi hemma hos Nettan och hade med oss våra presenter. Nettan bjöd på härligt smarriga färdiga smörgåsar som var helt outstanding. Det fanns smörgåsar med sill och ägg, räkor och ägg, rökt lax, skinka och mozarella, salami med mozarella, leverpastej och korvmacka, och sen en stor bricka med delikatessost, druvor och kex. Till det hade vi vatten, rödvin och kaffe. Underbart gott. Tack Nettan för att du hade fixat så smarrigt. Ljuvligt gott.

Nathalie blev också glad över sina presenter vilket var kul fast det bara var liksom strumpor, nattpyjamas, benvärmare, trosor, benvärmare och smink samt en hel påse med konstigt godis.

Vad det ska bli till middag ikväll är fortfarande inte bestämt. Får gå in och kolla med hr P.

Kram MrsBettan


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att du lever. Kan lugnt påstå att du hade fler "äventyr" än jag den här helgen. Skrattade åt torktumlar-historien. Vi gör också spegelvarianten ibland på en dator, som har USB-uttagen "i baken". Det slutar alltid med skratt... då man glömmer att allt är... just det spegelvänt, och då hittar man ju ingenting.

//Beate

2008-11-16 @ 21:25:02
Postat av: vivan

Bra kvinna klarar sig själv..fnizz!! kramiz:)

2008-11-16 @ 22:23:11
URL: http://vwellermo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0