Vilken dröm

Vilken dröm jag hade i morse. Helt otroligt. Jag var polis och var ett villebråd för maffian som härjade. Vi, min kompis och jag hade just skjutit två stycken och trodde att allt var under kontroll då det plötsligt dyker upp två banditer till. Min poliskompis som var befäl ville att jag lämnade över min pistol till honom så han kunde skjuta banditerna, och jag smög över min pistol till honom. Det visade sej att han var sårad och kunde inte hantera pistolen. Jag slet pistolen ifrån honomoch fick då se att banditen hade en stor bazuka ( hur det nu stavas) och skulle ta kål på mej. Jag slog vilt som en galning för att få bort det stora röret, och det visade sej att jag rensade hela nattduksbordet.

Och vem kan sova sen efter en sån upplevelse, inte jag, det var bara att pallra sej upp ur sängen annars hade väl drömmen fortsatt och jag hade blivit sårad. Skojar bara, men vilka drömmar man kan ha, vad kommer allt ifrån.

I em åkte vi som vanligt iväg och handlade vår vanliga veckohandling. Nettan frågade om jag inte hade fått en rabattkupong också eftersom hon fått en. Inte hade jag fått någon. Konstigt. När jag hade stoppat in alla varor i skåpet gick jag igenom tidningshögen och där, visst sjutton fanns det dessutom två stycken rabattkuponger med 5% som hr P kastat i soporna. Han fick sej en skopa eftersom det ligger inplastat med mitt namn utanpå. Det var ju i alla fall 100 kr jag tappade idag på mina inköp. Karlar.

Efter en sagolik middag med stekt röding ägnade vi vår kväll till fotbollsmatchen. Vad har hänt med Portugal, de var ju lika bleka som Sverige. Tyskland vann. Tragiskt tycker jag som ville att Portugal skulle gå vidare. Men det är ju samtidigt kul att det händer saker i fotboll som man inte har räknat med.

I morgon är det midsommarafton och jag har nu fixat lite vishäften som jag tar med till hr P:s brorsa med fru, för sång måste det bli innan nubben tas.

GLAD MIDSOMMAR alla bloggare MrsBettan


Kommentarer
Postat av: jayne

jag gjorde samma..med affären. När vi kom hemmså såg jag..men gudd ja..vi hade ju fått brevet från Coop..hm.. och där stod vi med matkassarna... ja ja ja.. lär ju handla fler ggr.



Jag tror (ja..tror och hoppas) att jag behandlar mina söner som "vuxna" , ja som tonåringar. Tycker också att det mesta funkar... vet inte varför han sa dte så där plötsligt. Kan ha varit för att jag sa till familjen innan att det snart är dax att handla lite nya kläder...

Mina söner vill görna ha nytt, men handla..icke..MEN tar inte på sig vad som helst längre. DET förstår jag och därför menar jag..att de måste följa med...

Nå... nå..

Ha en trevlig midsommar nu

2008-06-19 @ 23:58:35
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: Beate

Vilken dröm! Brukar säga att om man har en hyfsat lugn och händelsfattig vardag så kompenserar hjärnan detta med lite äventyr under nätterna. Då får man det bästa (???!!!) av två världar.

Bottom up idag!

Kram

//Beate

2008-06-20 @ 11:47:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0