Slapp dag

Idag har varit en slapp dag. Härligt. T.o.m hr P har inte gjort ett endaste dugg faktiskt förutom att åka och handla eftermiddagstidningarna. Det har varit skittråkigt väder hela dagen, omväxlande skurar och moln så lamporna har fått vara tända hela dagen och det tyder på dåligt väder. Själv har jag ägnat mej åt korsord idag. DN´s fredagskryss. Sen har det förstås blivit fotboll hela kvällen.

Till middag blev det nykokt färkspotatis med skinksnitzel, ärtor,kapris och färsk lök. Maten var klar precis när Grekland skulle spela mot Ryssland men då ringde hr P´s brorsa så jag fick hålla maten varm. Han är nämligen bra på att prata. Skinksnitzeln fick jag tillsammans med löken värma i ugnen.

Det hade ju varit bra om Grekland och Ryssland spelat oavgjort ikväll så hade vi haft en bättre chans att komma med på bättre poäng även om jag tippat Ryssland som vinnare, men så blev det ju inte. Ryssland vann med 1-0. Sverige som spelade första matchen ikväll var ju faktiskt lysande. Men fortfarande gillar jag inte att Ljungberg är på plan, han gör ju så många misstag att man blir arg alltså. Sverige förlorade matchen även om resultatet var helt rättvist med 2-1.

Jag ligger nu tvåa igen i tipsligan vilket är kul så här långt. Håller tummarna för mej själv.

Dags att sova är det också MrsBettan

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vill du bli dagens blogg i min blogg?

Kommentera då minst 3 av mina inlägg och du är med i lottningen!

CIAO,

2008-06-15 @ 13:28:29
URL: http://johow.blogg.se/
Postat av: Beate

Viste val att du var tvaa. Har inte tid att uppdatera dagens resultat, men det gor jag imorgon nar vi kommer hem... tyvarr.

Kram

Beate

2008-06-15 @ 23:05:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0