Lat annandag jul

Precis som igår blev det en lat dag idag. Lång och härlig frukost började vi med och sen lite läsning och lösning av korsord.

Lunchen blev sen eftersom frukosten drog ut på tiden. Vi började faktiskt lunchen med en bit rökt ål som hr P älskar. Sen blev det sillunch med kokt potatis, hårdkokta ägg. hårt bröd och stor ostbricka och inte minst en snaps och öl till. Fick en flaska dansk julnubbe av grannen som vi smakade på idag och den satt inte helt fel.

Till middag blev det fläskkotlett och stekt potatis samt saltgurka. Härligt att få något annat än julmat. Måste ju variera.
Dagen har vi ägnat åt film. Såg först Fanny och Alexander, fast vi redan hade sett den, eftersom det är så många fina skådespelare i den. Efter det blev det På Spåret som vi tycker är kul att titta på. Man kan ju själv försöka gissa på svaren.

Sen blev det Arn faktiskt. Och nu blir det sängen.

Sov gott / MrsBettan

Kommentarer
Postat av: Nettan

Sov så gott mammsen min !

2008-12-27 @ 00:10:38
URL: http://hasselby.blogg.se/
Postat av: Beate

Annandagen var lika lat hos oss. Herr R somnade när han tittade på Selma. Vad duktiga ni är att orka titta på Fany & Alexander! Kommer ihåg att jag gjorde ett tappert försök för många år sedan men somnade efter 30 minuter. Borde kanske ha gjort en "omstart" igår.

//Beate

2008-12-27 @ 11:40:18
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: Gullillan

Önskar dig ett Gott Nytt År!

Titta gärna in på min blogg, vi är i ungef. samma ålder..............

Jag har 4 barnbarn mellan 4 - 13 år.

2008-12-29 @ 15:51:14
URL: http://gullillas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0