Konstig dag

Vilken konstig dag det blev. Jag åkte över till Nettan för att slippa vara hemma när hr P hade besök. Var väl hos Nettan vid 1-tiden. Michis var inne på operation och vi trodde att vi kunde åka och hämta henne. Ingen ringde - Nettan ringde och kollade och då fick vi reda på att hon först skulle komma ifrån avdelningen vid 5-tiden. Jamen, det hade vi ju inte alls räknat med. Så vi åkte och handlade mat, så var det gjort.

Väl hemkommen fick jag reda på att Christer åkt till fel sjukhus för att hämta Michis, typiskt karlar alltså. Sen när han väl var där hade hon fortfarande inte kunnat kissa så det var bara att vänta. Stackarn.De var väl hemma vid 7-tiden.

Leon var jättesnäll hela dagen och tacka för det - han hade ju både mormor och gammelmormor som daltade med honom.

Kvällen hemma hos oss senare blev lugn. Hr P hade besök mellan 6 och 7 sen lagade jag middag. Det blev regnbåge med små goda kokta potatisar. Helsmarrigt. Hade faktiskt kunnat äta upp en fisk till men det var bara en till oss var.

Sov gott alla  MrsBettan

Kommentarer
Postat av: Beate

Hoppas fredagen blir lite mindre konstig för din/er del. Detär ju härligt soligt ute och det ska ni njuta av. Det är ju slut med drömvädret redan på söndag så.
Kram
//Beate

2008-04-25 @ 08:56:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0