Helg

Så var den här kalla helgen över. Igår kväll em kom Nathalie till oss. Hon sov över här eftersom Nettan med övrig familj och hundar skulle på hundutställning i Skogås. Det var tur att hon inte var med, det var ju utomhus och de skulle åka jättetidigt. Det hade blivit kallt för henne att vara där hela dagen utan egentligen ha något att göra. Jag lagade hennes favoritmiddag för att hon skulle äta och bli glad förstås. Den bestod av paprikasoppa och sen ugnsbakad lax med kokt potatis.

Hon var jätteduktig att äta, en stor soppskål med soppan och sex härligt stora räkor till. Sen åt hon två st laxfileér med potatis. Duktig tjej. Sen blev det färska hallon med grädde till som också slank ned.

I morse åt hon två st stekta ägg, 1 macka med skinka och en stor kopp choklad. Hon fick faktiskt sova till klockan 10 så vi åt sen frulle idag.

Sen gav vi oss iväg till Kista C och kollade. Hon hade spanat in en klänning på KappAhl som hon ville ha till skolavslutningen, bl.a. Hon fick 300 kr av hr P för att köpa sej någonting och då passade de ju bra med klänningen. Vi tog in flera klänningar i provhytten så hon fick se hur de såg ut och fastnade för en vit med lite svart brodyr. Den passade jättefint på henne och sen passade det till hennes hårfärg också Hon har nämligen färgat sitt ljusa hår svart i topparna. Perfekt till klänningen. Nu är det bara ett par skor också, men vi hittade inga i Kista. Kanske Vällingby har.


Kramar
MrsBettan

Kommentarer
Postat av: Beate

Får Nathis ingenting att äta hemma?! Nej jag skojar bara. Du ska väl plåta Nathis i den nya klänningen på skolavslutningen, eller?!!
Kram
//Beate

2008-05-18 @ 19:47:19
Postat av: Nettan

Men det är som vanligt - det är godare att äta borta. Och tur är väl det, för det finns inget tråkigare än att bjuda ungar på mat och så sitter dom och petar i maten.

Klänningen var jättefin och passar verkligen till hennes nya hår.

Kram

2008-05-18 @ 22:37:43
URL: http://hasselby.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0