Fotboll äntligen

Äntligen var det fotboll igen. Härligt. Man får lite abstinens efter att ha suttit och tittat så länge , och helt plötsligt måste man vänta flera dagar utan att något händer när det är som mest spännande. Ikväl var det match mellan Tyskland och Turkiet. Turkiet hade jag totalt missbedömt från början, trodde inte att de skulle gå så långt som de har gjort. Första halvlek var en plåga faktiskt eftersom Turkiet tryckte på riktigt bra, Tyskland hade säkert precis som jag missbedömt laget. Men trägen vinner, och Tyskland vann med 3 mål mot två för Turkarna. Bra, det gillade jag.

Vad har hänt idag annars då, jo Nettan och jag var iväg till plantagen i Barkarby och köpte billiga växtet. 10 kr per planta. Inte helt fel. Hon har planterat dom i sina lådot utanför vardagsfönstret och det såg jättefint ut,  Kul också om de tar sej annars är det ju bara att byta ut någon eftersom de var så billiga.

Sen ringde Mickis på em och ville att vi skulle åka till Pccity i Barkarby och titta på en laptop som de sålde för 5.000 kr. Klart att den inte var kvar. Åkte vidare till NetonNet, Siba, Onoff, och Elgiganten och kollade men ingen var liksom i den prisklass och storlek som hon ville ha. Dessutom hade elgiganten en superrea mellan 20-22 ikväll så vi kom liksom ionte in. Mickis lurade dit Krillan när de kom hem efter valpkursen med Falcon men det visade sej att inga laptop fanns för superpris.

Vi får väl ta en sväng i morron igen och kolla läget.

På kvällen sen kom Krillan och Nettan och hämtade Änglatrumpeterna, 3 st stora, samt en massa krukor som Hr P ville kasta, dom var jättefina ocha alla i samm färg. Nu finns alla hemma hos Nettan så hpn kan placera ut.

Middag idag bestod av färsk kokad potatis och varsin laxkotlett. Det var riktigt gott.

SÅ nu är det dags att sova, sov gott alla bloggare MrsBettan

Kommentarer
Postat av: Nettan

Ja, nu finns allt på plats.

Nyplanterade blommor och trumpeter.

Får gå ut och ta kort imorgon !



Tack för allt mammsen min - och herr P självklart också

2008-06-26 @ 00:36:46
URL: http://hasselby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0