Lördag

Vad härligt det var med en sovmorgon. Enar och jag har varit tvungen att vara uppe redan 6.30 på morgon eftersom montören kommer klockan 7. Det tog vi igen i morse - det var så skönt - vaknade tidigt i alla fall - men förstod att det var lördag och kunde vänta med att gå upp.

Dagen har varit slö idag. Skönt. Fick för mej i morse att jag skulle börja städa undan all damm tills Enar påminde mej att det kommer att skäras en del lister till på måndag, vilken tur jag hade , slapp att städa. Det är bättre att vänta tills allt är klart.

Pelle - röris - ville komma i helgen och fixa vatten och avlopp och undrade om allt fanns hemma. Efter genom gång visade det sej att vi inte har fått kranen till diskhon. det var ju bussigt. Pelle som har häcken full med jobb vet inte när han kan komma och fixa till det. Till råga på eländet är sonen sjuk så Pelle jobbar som besatt.

I alla fall så hade vi en härlig middag i kväll. Vi åt oxfilé med råstekt potatis och vitlökssmör. Till det hade vi en flaska gott rödvin. Och det var jättemumsigt. Till efterrätt blev det jordgubbar med Pipers Glass. Tänk vad man kan åstadkomma med en liten kokplatta. Allt går. Men på måndag ska köket bli klart.

Nu till sängen som står och väntar. Sov gott alla uppesittare. Kram från mej.

Kommentarer
Postat av: Nettan

Mums !
Vi åt också gott som du vet !
Just nu sitter Michis och ammar och sen ska vi ringa dig för färd till Kista Centrum och köpa bröstpump !

Kram

2008-02-17 @ 11:34:08
URL: http://hasselby.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0