Kök och bebis

Idag händer det mesta. Trodde det var igår som allt skulle hända. Men, idag har Nettan och Mickis åkt in till bb och f.n. får hon lustgas så då måste värkarna ha satt igång ordentligt. Hon är ju inte den som klagar på en liten värk precis, är alldeles tyst och kämpar. Igår på bb frågade barnmorskan om det inte gjorde ont, klart att det gör sa Mickis, men hon visade det inte med stön precis. Det är kämpartakter i den tjejen. Dessutom har hon ju ett litet Lejon som ska ut.

Här kan man inte koncentrera sej på någonting just nu, vankar lite av och an, löser korsord, och undrar förstås när de ska höra av sej. Den som ändå vore där och visste vad som händer. Men jag vet ju ändå att Nettan hör av sej så fort hon kan när det drar ihop sej. Jag menar inte ordagrant dra ihop, det ska ju liksom vidga sej. I em undersöktes Mickis och det visade sej att livmodertappen var mjuk och fin och det var klart för utgång. De stack hål på hinnan så vattnet gick och nu har väl värkarna börjat som sagt.

Här hemma har vårt nya kök börjat monteras upp. Alla golvskåp är på plats liksom mikro och ugn. I morgon kommer montören som vanligt klockan 7. Okristligt tidigt för oss som är vana att sova gott på morron, men vi tar igen det på lördag och söndag. Huvudsaken är ju att få köket klart. Hitintills ser det toppenfint ut. Ljus och härlig ek, vilket gjorde saken ännu bättre idag när solen sken. Vilken dag.

Hoppas nu också att det går bra för Mickis med hennes lilla Leon.
Gammelmormor tänker på dej och Leon hela tiden ska du veta.
Kramar och pussar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0