OS

Som vanligt har tv´n varit på nästan hela dagen idag också. Det hr varit blandad sport hela dagen. Tittade på rodden med Lassi Karonen som jag aldrig har hört talas om. En storväxt kille och det lät som han kom från Norrland. Han kom i alla fall tvåa i sitt heat. Sen var det rodd med Frida Svensson (har inte hört talas om henne heller) och hon kvalade också in som god tvåa. Bra gjort. Det roligaste var att, jag tror det var CNN, som undrade vem Lassi var. De hade inte en enda uppgift om vem han var. Kul grej.

Sen spelade Jonas Björkman dubbel och fick stryk av spanjorerna. Har också tittat på parhopp på 10-m svikten. Otroligt att de kan synka så otroligt bra. Boxning, tyngdlyfning, simning ja mycket sport har det blivit. Svårt bara att veta var allt sänds, förutom kanal 1 får man slå om till eurosport ibland och kanal 24 som sänder andra sporter, eller så sänder de samma.

Sen kan man ju undra vad konstigt väder det har varit idag. Tidigt i morse kom en skur, sen strålande solsken för att sen mitt på dagen börja mullra och sen öppnades nog portarna på vid gavel där uppe i himlen. Herregud vad det regnade. Sen strålande sol igen. Får se vad morgondagen har att erbjuda både på tv och väder.

Sov gott. Kram MrsBettan

Kommentarer
Postat av: Nettan

Suss gott motti !

2008-08-11 @ 23:43:43
URL: http://hasselby.blogg.se/
Postat av: Beate

Det tröstar mig att du inte heller visste vem roddarna var. Tyckte Lassi var helt skön när han intervjuades efter sitt lopp. En dryg norrlänning kan man väl säga.

//Beate

2008-08-12 @ 10:16:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0